Arbeidsvoorwaardenanalyse en besparingsscan

Om de juiste keuzes in flexibele arbeidsvoorwaarden als organisatie aan te bieden en de fiscale mogelijkheden optimaal te benutten is een arbeidsvoorwaardenanalyse en besparingsscan onontbeerlijk. Dit maakt onderdeel uit van de implementatie van het Reflexo Inkomensportaal®, maar kan ook separaat in consultancyvorm worden afgenomen. Hierin komen alle aspecten naar voren die reglementair een rol spelen bij vernieuwing, flexibilisering en harmonisering van arbeidsvoorwaarden. Ook wordt de invloed van Werkkostenregeling en hoe deze optimaal te laten aansluiten in de organisatie meegenomen. 

Reflexo bekijkt daarnaast hoe er extra werkgeversbesparingen gerealiseerd kunnen worden en op welke wijze HR-processen 'leaner' kunnen verlopen.

Wilt u weten of een Arbeidsvoorwaardenanalyse en besparingsscan ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vul dan hier uw gegevens in en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak