Werkkostenscan

Op dit moment staat bij veel organisaties de Werkkostenregeling (WKR) hoog op de agenda. Met name vragen als: Wat is de impact van de WKR op onze organisatie? Hoe kom ik uit met mijn WKR uitgaven in 2015? Vallen mijn uitgaven het nog wel binnen de vrije ruimte? Moet ik 80% eindheffing betalen? etc.

Om de ruimte binnen de WKR optimaal te benutten en de keuzes naadloos laten aansluiten aan de behoeftes van de medewerkers is een Werkkostenscan van groot belang. Reflexo bekijkt dan samen met u hoe de WKR optimaal kunt inzetten en hoe deze eventueel in het Reflexo Inkomensportaal® geïntegreerd kan worden.

Reflexo heeft oa. een zeer interessante module in het systeem waardoor de WKR zeer flexibel is in te richten en optimaal te managen. Dus achteraf niet geconfronteerd worden met een onverwachte fiscale boete!

Wilt u weten of een Werkkostenscan ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vul dan hier uw gegevens in en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak