Cito Benelux Groep

Cito Benelux is een handelsorganisatie en levert technologisch hoogwaardige en innovatieve producten, systemen en diensten voor de industriële elektrotechniek, ICT en elektronica. Naast de Cito Benelux holding omvat de groep ook de verkoopmaatschappijen voor Rittal (Nederland), Phoenix Contact (Benelux) en EPLAN (Benelux). De cultuur is professioneel, open, resultaatgericht en gebaseerd op teamwork. Er werken ongeveer 250 medewerkers in Nederland.
 
Zie: www.citobenelux.nl
 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak