Facilicom

Facilicom is een multinationaal opererende onderneming en actief met zo'n 30.000 werknemers waarvan 18.000 in Nederland. Bekende handelsmaatschappijen zijn: Facilicom Facility Solutions (facility management), Breijer (bouw en installatie), Gom (schoonmaak),  Axxicom (uitzendwezen en detachering), Prorest (bedrijfscatering), Trigion (beveiliging) en Tapwacht (horecafaciliteiten) etc.
 
Zie: www.facilicom.nl 

 


 

 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak