Indumij groep

Indumij is de handelsnaam van een familieholding waaronder meerdere activiteiten vallen. Zo is er de automotive activiteit die een 9-tal Renault en 1 Nissan dealerschappen omvat en tevens een aandeel heeft in een tweetal schadebedrijven. Daarnaast houdt een ander onderdeel zich bezig met  activiteiten in de militaire markt, waarbij onder andere scheepsmotoren en -onderdelen aan de Koninklijke Marine geleverd worden.

Indumij heeft een zeer rijke historie die al meer dan 120 jaar teruggaat en heeft ongeveer 200 werknemers in dienst.

Zie: www.indumij.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak