Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en behoort tot de top 20 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland. Kennedy Van der Laan is in 1992 klein begonnen, met een handvol advocaten en een beperkt aantal cliënten. Langzaam maar zeker zijn ze gegroeid, zowel in omvang als in cliënten. Nu behartigen ze de juridische belangen van zowel multinationals, nationale ondernemingen als startende bedrijven. Maar evenzeer die van overheidsinstanties op alle niveaus. In 2012 haalde het kantoor een 2e plaats in de lijst 'Beste Werkgevers Zakelijke Dienstverlening'.

Zie: www.kvdl.nl


Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak