Kloosterboer Group

Kloosterboer is een familiebedrijf opgericht in 1925 en is één van de toonaangevende logistieke dienstverleners voor koel- en vriesproducten met vestigingen in Rotterdam, Vlissingen, IJmuiden en Elst. Het pakket aan diensten omvat opslag, overslag, stuwadoring, blending, forwarding, douaneformaliteiten en bargetransport. Kloosterboer’s klanten zijn grote gerenommeerde bedrijven in de food sector, die vaak wereldwijd opereren. Kloosterboer heeft in Nederland zo'n 500 werknemers in dienst.
 

Zie: www.kloosterboer.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak