Loyalis

Loyalis is specialist in inkomenszekerheid en pensioenaanvullingen en biedt voornamelijk producten en diensten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, nabestaandenregelingen en pensioen. Ook geven zij advies en trainingen om gezond en fit te blijven werken. 

Loyalis werkt exclusief voor mensen die werken bij de overheid, in het onderwijs, in de bouw en bij de energie- en nutsbedrijven. De producten en diensten sluiten maximaal aan op de collectieve pensioenregelingen en cao-afspraken. Loyalis is onderdeel van APG.

Zie www.loyalis.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak