Rasenberg

Rasenberg werkt al 90 jaar als zelfstandige organisatie in Nederland aan bouwkundige, infrastructurele, milieutechnische en procestechnologische projecten. Deze zelfstandigheid is een belangrijke drijfveer die al door oprichter Willem Rasenberg nagestreefd werd. Het maakt Rasenberg flexibel, gedreven en creatief en de opdrachtgevers plukken daar de vruchten van.

Met divisies Infra, Bouw, Milieu en Service werkt Rasenberg onder andere voor landelijke overheid, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, ingenieurs- en adviesbureaus, architecten, projectontwikkelaars, energiebedrijven, (food)industrie en milieudiensten. Rasenberg heeft een jaaromzet van ca. 150 miljoen euro en heeft ruim 600 medewerkers in dienst.

Zie: www.rasenberg.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak