Reborgh

Reborgh Rendementsgroep B.V. is een holdingorganisatie waar de werkmaatschappijen Marshoek en De Vries retailmanagement & efficiency deel van uitmaken. Marshoek is al 25 jaar actief als administratieve en fiscale dienstverlener voor de retailbranche en farmacie. De Vries levert softwareoplossingen en businessconsultancy voor retailorganisaties. Beide bedrijven mogen de grootste retailorganisaties zoals Albert Heijn, V&D, Hema etc. tot hun klantrelaties rekenen. 
 
Zie: www.marshoek.nl en www.devriesretail.nl 
 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak