SCH Groep

Specialist Computer Holdings (SCH) is de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa. SCH heeft ruim 7.000 medewerkers en een netwerk van 90 kantoren in Europa. SCH heeft de afgelopen 30 jaar een significante groei doorgemaakt en realiseert een omzet van meer dan 3 miljard euro.

SCH Nederland is de moedermaatschappij van ETC en SCC. Binnen SCH Nederland zijn dagelijks circa 500 enthousiaste medewerkers actief.

Onder de SCH vlag opereren verschillende backoffice faciliteiten die voor beide verkoopmaatschappijen worden ingezet. Denkt u hierbij met name aan de logistieke diensten en services. Daarnaast zijn er nog enkele intern gerichte afdelingen ondergebracht zoals Finance, HRM en ICT.

Zie: www.scc.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak