Saxion

Met vestigingen in Deventer, Enschede en Apeldoorn en ruim 21.000 studenten is Saxion één van de grootste hogescholen van Nederland. Saxion biedt een zeer uitgebreid assortiment opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, nationaal en internationaal.

Saxion werkt samen met andere hogescholen aan een gezamenlijk, regionaal assortimentsbeleid. Centraal hierin staat het voor Oost Nederland meest gewenste palet aan hbo-opleidingen en de optimale spreiding daarvan. Voor overheden, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties staat 'Saxion Kennistransfer' ter beschikking. Zij verzorgt toegepast onderzoek, bij – en nascholing en advisering op commerciële basis. De Kenniscentra van Saxion, waarin specialistische kennis van binnen en buiten de hogeschool wordt samengebracht, staan ten dienste van alle organisaties en bedrijven in de regio. Lectoren, verbonden aan de Kenniscentra zorgen voor de ontwikkeling van onderzoek en het gebruik van de daardoor verkregen kennis in het onderwijs.

Saxion staat op nummer 44 staat in de lijst met beste werkgevers 2010 van Nederlandse bedrijven met meer dan 1.000 medewerkers. Er is getoetst op vier thema’s, te weten: leiderschap, ontwikkelings- mogelijkheden, engagement en werksfeer. Thema’s waar Saxion uitzonderlijk goed op scoort zijn loyaliteit en collega’s. Saxion heeft zo’n 2.200 werknemers in loondienst.

Zie: www.saxion.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak