Witte van Moort

Witte van Moort is een internationaal opererend familiebedrijf met ruim 200 medewerkers en dat al meer dan 60 jaar bestaat. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende toeleverancier op het gebied van plaatbewerking. Witte van Moort is door de jaren heen steeds blijven innoveren en moderniseren en beschikt over een goed geoutilleerd machinepark en maakt gebruik van de modernste technieken.

Zie: www.wvm.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak