Reflexo Extranetportaal

Het Reflexo Extranetportaal is een moderne vorm van intranet waarbij het Reflexo Inkomensportaal® volledig is geïntegreerd met de overige gewenste bedrijfscommunicatie zoals bijvoorbeeld heuglijke feiten, nieuws, verjaardagen, chatmogelijkheden etc. en wat waar ook ter wereld 24/7 voor de medewerkers beschikbaar is. Op één plek álle informatie beschikbaar en gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen.  

Wilt u weten of een Reflexo Extranetportaal ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vraag dan hier een vrijblijvende demo aan!

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak