Reflexo Inkomensportaal®

Het Reflexo Inkomensportaal® is een moderne gebruiksvriendelijke omgeving waar personeels- en werkgeversinformatie m.b.t. arbeidsvoorwaarden, arrangementen, vitaliteit etc. op een interactieve wijze beschikbaar komt en waar medewerkers zelf keuzes kunnen maken of informatie kunnen raadplegen.

Het Reflexo Inkomensportaal® is dé plek waar u met de modernste media (o.a. via apps en video) kunt communiceren met de medewerkers, is 24/7 via internet bereikbaar en voldoet aan de hoogste beveiligingseisen.

Het Reflexo Inkomensportaal® is volledig modulair in te richten, naadloos af te stemmen op uw organisatie en volledig klaar voor de Werkkostenregeling!! 

Voor meer info? Klik hier

Klik hier voor de brochure van het Reflexo Inkomensportaal®. 

Wilt u weten of het Reflexo Inkomensportaal® ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vraag dan hier een vrijblijvende demo aan!

 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak