Reflexo Serviceportaal

Met het Reflexo Serviceportaal kunnen diverse communicatie- en mutatiestructuren worden ingericht. Of het nu een mutatiekanaal voor bijvoorbeeld een verzekeraar of pensioenfonds dient te worden of een brancheportaal waar leden in kunnen of een andere combinatie. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, is hier dus vrijwel alles mogelijk. Uiteraard kan ook dit portaal volledig in de huisstijl worden opgemaakt, is het online benaderbaar en wordt het gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen.  

Wilt u weten of een Reflexo Serviceportaal ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vraag dan hier een vrijblijvende demo aan!

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak