Corporate story

Reflexo B.V. is een software bedrijf opgericht in 2006 door Henk Pestman en Martijn Spek. Zij hebben een visie ontwikkeld op de steeds complexere wereld van arbeidsvoorwaarden en (financiële) regelingen. Deze visie is gevangen in digitale oplossingen 'op maat' in de vorm van diverse beveiligde online portalen. Voor het geval u zich afvraagt hoe zij zijn gekomen tot deze invulling van de dienstverlening, volgt hieronder het verhaal van Reflexo.

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de eerste generatie Inkomensportalen in 2007, ontstond eind 2001 een concept genaamd “Hyperlink’ die het selectief ontsluiten van data uit personeel-, salaris- en management- informatiesystemen mogelijk maakte. Doel was om hiermee input te leveren voor webportals, Personal Benefits Statements (PBS) en de koppelingen met uitruilsystemen. Voortbordurend op het concept ‘Hyperlink’ werd in 2004 een nieuwe blauwdruk bedacht die ketenintegratie tussen werkgevers, werknemers, verzekeraars, overheid en dienstverleners mogelijk maakte. Geïnspireerd door de wensen van verschillende organisaties m.b.t. de administratieve processen werd het steeds duidelijker dat het bouwen van een nieuwe oplossing een must was. Ondersteund door een groep softwarespecialisten werden de eerste stappen gezet in het verwezenlijken van een droom! 

De tweede generatie Inkomensportalen werden eind 2008 een feit. Hierin werden o.a. de nieuwste 'webbased' technieken geintegreerd, de gebruiksvriendelijkheid nam toe en digitalisering werd in alle onderdelen verder doorgevoerd. Daarnaast werden er nieuwe varianten zoals het Serviceportaal en het Extranetportaal aan de dienstverlening toegevoegd.

De derde generatie Inkomensportalen werd eind 2013 een feit. Het Inkomensportaal is toegankelijk gemaakt voor alle mobile devices en gangbare PC's. Videotechnologie en app. technologie is volledig geintegreerd.

Reflexo is een bedrijf opgezet door twee individuen, mensen zoals u en ik. Beschrijving van de historie van Reflexo, is simpelweg het resultaat van de vakervaringen van Henk Pestman (1962) en Martijn Spek (1972). Duurzaamheid van het gedachtegoed achter de dienstverlening komt voort uit een levenslange voorliefde voor getallen, behoefte aan orde en structuur, onuitputtelijk doorzettingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme van beide heren! Omdat ze van nature dicht bij zichzelf blijven terwijl ze naar de omgeving luisteren, zijn ze in staat oplossingen te bedenken voor de vraagstukken van vandaag de dag. Wat ze doen, doen ze met passie. En laat dat nu juist de sleutel tot succes in hun organisatie zijn. 

Henk beschikt over het talent om een heldere aanpak en opbouw van (data)structuren neer te zetten en de fiscale kennis van arbeidsvoorwaarden en financiële regelingen komt voornamelijk bij Martijn vandaan. Twee verschillende mensen met dezelfde waarden en visie. Door elkaar inhoudelijk aan te vullen en voortdurend te inspireren dragen ze bij aan het succes van Reflexo.

Met het neerzetten en doorontwikkelen van hoogwaardige software- oplossingen 'op maat' maakt Reflexo dan ook 'het verschil'.

Martijn is sinds 1 juli 2015 geen aandeelhouder/bestuurder meer. Thans is hij directeur bij Conclusion Digital. Zie ook bij het onderdeel Founders.

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak