Kortingen en arrangementen

In het Reflexo Inkomensportaal® is een speciaal onderdeel ingericht voor kortingen en arrangementen. Hier zijn alle arrangementen die de organisatie aanbiedt voor de medewerkers op 1 plek toegankelijk. Ook eventueel arrangementen die Reflexo in de markt al heeft gerealiseerd kunnen door de werkgever worden ingezet.

Voorbeelden zijn oa. wellness- en vitaliteitsmogelijkheden, fietsprojecten, bedrijfsfitnessarrangementen, kortingen op producten en diensten etc. Hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig via het Reflexo Inkomensportaal® van allerlei extra voordelen en arrangementen die de organisatie hen aanbiedt gaan genieten. 

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak