IT landschap analyse

Om vanuit een HR- en businessperspectief een goed beeld te verkrijgen van de huidige IT infrastructuur, de gewenste IT infrastructuur en de mogelijke impact van nieuwe applicaties of aanpassingen in de organisatie, verricht Reflexo onderzoek. Dit onderzoek is vaak onderdeel van de implementatie van het Reflexo Inkomensportaal®, maar kan ook als separate dienst worden afgenomen. Reflexo brengt dan in kaart hoe het IT landschap minder gefragmenteerd en met beter functionerende tools kan worden ingericht.

Door technologische veranderingen zoals cloud, virtualisatie, SaaS etc. kunnen organisaties veelal 'leaner' opereren tegen lagere kosten. Een hedendaagse IT landschap analyse is dan ook bij vrijwel elke organisatie zinvol om in te zetten en leidt vaak tot verrassende uitkomsten.

Wilt u weten of een IT landschap analyse ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vul dan hier uw gegevens in en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak