Bakker Logistiek Groep

Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. Bakker Logistiek heeft circa 1200 medewerkers in 10 vestigingen, verspreid over heel Nederland, van Peize in Drenthe tot Hazeldonk aan de grens met België. Bakker Logistiek vormt samen met Bakker Bedrijfswagens en Bakker Vastgoed de Bakker Groep. Het hoofdkantoor van de Bakker Groep staat in Zeewolde.

Zie: www.bakker-logistiek.nl

 


Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak