Covidien

Covidien is een Amerikaanse onderneming die actief is in meer dan 57 landen. Covidien is wereldwijd één van de grootste productie- en verkooporganisaties van hightech medische apparatuur, instrumenten, supplies en (radioactieve) preparaten op het terrein van radiotherapie, contrastvloeistoffen, medische diagnostiek en pijnbestrijding.

In Petten (NH) werken ruim 300 medewerkers aan productie, distributie en export van nucleaire farmaceutische producten, die voor diagnostische en therapeutische doeleinden wereldwijd worden toegepast.

Zie: www.covidien.com

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak