Kramp

Kramp is één van de grootste en hardst groeiende technische groothandels van Europa en heeft een assortiment met meer dan 250.000 artikelen waarvan een groot deel uit voorraad leverbaar is. Van machine- en trekkerdelen, aandrijftechniek en pneumatiek tot hydrauliek en accessoires, plus een gereedschappenwinkel. Naast het eigen merk voert het bedrijf OEM en A-merken. Daarnaast ondersteunt Kramp haar klanten met onder meer logistieke services, commerciële support en kennisoverdracht.

De onderneming, met het hoofdkantoor in Varsseveld, heeft 16 vestigingen in acht Europese landen. In Nederland zijn er ongeveer 800 mensen werkzaam.

Zie: www.kramp.com

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak