Lely Groep

Lely is een Nederlandse multinational gevestigd in Maassluis. Het agrotechniekbedrijf produceert voornamelijk machines voor de veeindustrie, zoals voeder- en melkmachines (waaronder volautomatische melkrobots) en grasmaaimachines voor weilanden.

De Lely Groep is nu actief in zo'n 60 landen en omvat een groot aantal dochterondernemingen. In Nederland zijn dat de internationale moedermaatschappij Lely Holding in Maassluis, alsmede de bedrijven Lely Industries, Lely West, Lely Technologies en Octrooibureau Van der Lely.

Lely werd opgericht in Maassluis in 1948 en heeft wereldwijd ruim 1200 werknemers in dienst. In Nederland zijn er ongeveer 500 mensen werkzaam.

Zie: www.lely.com

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak