Levarht

Levarht is een Aalsmeerder familiebedrijf met ruim 150 medewerkers dat al meer dan 75 jaar bestaat en gerenommeerd leverancier en importeur is van groenten en fruit en is wereldwijd vertegenwoordigd. Zo beschikt Levarht o.a. over eigen kwekerijen in Costa Rica, Mexico en Nieuw-Zeeland. Levarht is partner in Vers Direct Nederland (VDN), een ketenorganisatie van telers en verkoopbedrijven in de groenten en fruitsector.

Zie: www.levarht.nl
 

 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak