Nedal

Nedal is een gespecialiseerde leverancier van aluminium profielen en maakt onderdeel uit van de Hunter Douglas Groep.

Hunter Douglas is wereldwijd marktleider op het gebied van raambekleding en een belangrijke producent van architectuur producten. De groep omvat 166 bedrijven met productie en assemblage fabrieken, marketing en verkoopkantoren in meer dan 100 landen. Hunter Douglas heeft meer dan 20.000 medewerkers en een jaaromzet van Euro 2100 miljoen in 2006.

Sinds de vestiging in 1938, is de productie van hoogwaardige aluminium profielen de hoofdactiviteit geweest. Daarnaast is de productie van lichtmasten en vlaggenmasten een steeds belangrijker rol gaan spelen. De aluminium geleiderbuizen (Busbars) kunnen gezien worden als een typische Nedal specialiteit.

In Nederland beschikt Nedal Aluminium over ongeveer 220 werknemers.

Zie: www.nedal.nl

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak