Henk Pestman

 

Van oorsprong wetenschappelijk onderzoeker bij de Shell organisatie en maakte eind jaren ’90 de overstap naar de financiële dienstverlening. Hij is de grondlegger van de huidige structuur en orde die de diverse portalen uitademen. Hij is de collega, vriend, medemens die altijd vragen stelt en interesse toont in wat je te vertellen hebt. Voor Henk is dit geen willekeurige houding of aanpak, het is de essentie van zijn bestaan. Het is zijn manier van leven en overleven, van horen en begrijpen, van laten en handelen. Henk is de creatieveling van het stel. Naast het bedenken van een oplossing, is hij in staat deze tot in detail te operationaliseren! Henk is woonachtig in Hilversum. 


   Twitter Icon 24x24px

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak