Waarom Reflexo?

We leven in een tijd waarin wij als mensen meer dan ooit tevoren 'het verschil' kunnen maken. We worden steeds meer uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor het voortbestaan van de organisaties waar we werkzaam zijn en de wereld waarin we leven. Gelukkig leven wij in een tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Innovatie door technologie zien wij als 'de sleutel' tot betere oplossingen..

In de wereld van arbeidsvoorwaarden maakt Reflexo graag 'het verschil' door te innoveren.

 

 

 

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak