Online HR- en salarissysteem

Een moderne HRM-afdeling kan niet zonder een veelomvattend HR-systeem. Een systeem waarmee u alle kanten op kunt: nu en in de toekomst. Niet alleen met het oog op het vastleggen en beheren van personeelsgegevens, maar ook als stevige basis voor gefundeerd beleids- en organisatieadvies. Met dit unieke HR- en salarissysteem richt u uw processen optimaal in, volgt u deze in de workflow en wordt u veel operationeel werk uit handen genomen.

Alles op 1 plek:
Het bijzondere van dit 100% online HR- en salarissysteem is dat het als los systeem door Reflexo aangeboden kan worden, maar dat u er ook voor kunt kiezen om het geïntegreerd te hebben in het Reflexo Inkomensportaal®, waardoor salarisverwerking, verlof- en verzuimregistratie, flexibele arbeidsvoorwaarden, arrangementen, vitaliteit etc. in 1 omgeving worden gemanaged. Op deze wijze creëert u een ultiem 'lean' HR landschap en hoeft u niet diverse applicaties apart bij te houden.

Kostenbesparend en gebruiksvriendelijk: 
Als we kijken naar de traditionele partijen in Nederland die salarisverwerking aanbieden, dan kunnen we concluderen dat dit vaak tegen een te hoge prijs wordt aangeboden en dat de systemen niet altijd de performance bieden die de klant wenst. Daarnaast ontbreekt het vaak aan een gebruiksvriendelijke interface en zijn dit systemen die vaak vanuit een technische invalshoek zijn ontwikkeld i.p.v. vanuit de wensen van de gebruiker.

Voordelen van het online HR- en salarissysteem:
- Lage prijs (gemiddeld 30-40% lager dan uw huidige lasten) 
- Gebruiksvriendelijk
- Nieuwe krachtige technologie (ook geschikt voor mobiele apparaten)
- Betrouwbaar (gebruikt door 300 accountants en 15.000 bedrijven) 
- Uitgebreide ESS en MSS mogelijkheden 
- Eenvoudige integratie met andere online applicaties (bijv. het Reflexo Inkomensportaal®)

Wilt u weten of dit HR- en salarissysteem ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vraag dan hier een vrijblijvende demo aan!

Inkomens Portaal

Met het Reflexo Inkomensportaal® staat de medewerker écht centraal. 24/7 keuzes maken of informatie raadplegen. Moderne communicatie via apps en video. Voor organisaties en medewerkers dé omgeving die past bij de 21e eeuw!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak