Benefit Shop | Keuzesysteem

Voor het flexibel belonen en het optimaal kiezen met arbeidsvoorwaarden is een Benefit Shop of A la carte Keuzesysteem als belangrijk onderdeel van het Reflexo Inkomensportaal® buitengewoon efficiënt en effectief.

Reflexo hanteert een helder implementatieschema waarbij vooraf de componenten, de tijdsduur van opzet tot introductie en de kosten gedefinieerd worden en beoordeelt samen met u welke flexibele arbeidsvoorwaarden of beschikbare regelingen het beste bij uw organisatie passen en hoe u hiermee maximaal profijt creëert.

De medewerkers ervaren ons keuzesysteem als zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!

Wilt u weten of een Benefit Shop / Keuzesysteem ook voor uw organisatie aantrekkelijk kan zijn? Vraag dan hier een vrijblijvende demo aan!

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak