Persoonlijk Benefits Overzicht

Elke medewerker kan binnen het Reflexo Inkomensportaal® gebruik maken van een dynamisch Persoonlijk Benefits Overzicht (PBO).

Het PBO is o.a. opgebouwd uit:

  • Alle persoonlijke informatie van de medewerker;
  • Bedrijfsinformatie;
  • Eventueel de werkgeverslasten die op de medewerker van toepassing zijn;
  • Alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die een rol spelen;
  • Alle persoonlijke benefits van de medewerker
  • Kortingen en arrangementen die via de organisatie geregeld zijn;
  • Verlofinformatie;
  • De persoonlijke keuzes die de medewerker in het Reflexo Inkomensportaal® heeft gemaakt.

In het Reflexo Inkomensportaal® wordt automatisch voor iedere medewerker een PBO aangemaakt. De tekst en inhoud is vooraf met de werkgever afgestemd en op medewerkersniveau is het PBO gepersonaliseerd met teksten en cijfers/getallen. Een belangrijk instrument dat veel tijd en energie bespaart, omdat wijzigingen op welk niveau dan ook (vanuit de overheid, CAO, uitvoerende instanties, verzekeraars) slechts één keer hoeven te worden gemaakt, onafhankelijk van het medewerkersaantal.

Meervoudig doel

Elke medewerker kan waar dan ook, op elk gewenst moment toegang tot zijn PBO krijgen en duidelijk inzicht krijgen in wat er allemaal voor hem/haar geregeld is. Tijdens een sollicitatieprocedure is dit een sterk argument richting nieuwe medewerkers. En uiteraard voldoet de organisatie volledig aan de zorg- en informatieplicht.

Extranet Portaal

Met het Reflexo Extranetportaal wordt naast het Inkomensportaal ook de overige bedrijfscommunicatie voor werknemers op een zeer moderne en gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. Communicatie op topniveau. 

 

Service Portaal

Met het Reflexo Serviceportaal is vrijwel alles qua techniek mogelijk. Communicatiestructuren inrichten of het volledig digitaliseren van informatie- en/of mutatiestromen voor grote doelgroepen. 

Contact

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Vraag demo aan

Maak afspraak